Vyznáš se v celebritách?

6. května 2009 v 14:30 | Deňulka |  >>Úvod<<



vyznas se v celebritach?


Vyznáš se v celebritách a všem okolo nich? Udělej si testík a zjistíš, jak na tom jsi. Nepodváděj a jeď pěkně otázku po otázce. Nakonec třeba pochopíš, že zaměstnání novináře bulvárních časopisů je pro tebe ideální volba. Tak hodně štěstí!

1. S kým Britney Spears uspořádala tajnou svatbu r. 2004?
a) Kevin Federline
b) Brad Pitt
c) Justin Timberlake

2. Enrique Iglesias je často vídán s… ?
a) Salmou Hayekovou
b) Gwen Stefani
c) Annou Kurnikovovou

3. Prvním velkých hitem Christiny Aguilery byl…?
a) Candyman
b) Hurt
c) Gennie In A Bottle

4. Jak se jmenuje syn Sarah Connor?
a) Marc
b) Tyler
c) Jerry

5. Kdo si zahrál hlavní roli ve filmu "Marečku podejte mi pero"?
a) Jiří Sovák
b) Oldřich Lipský
c) Jennifer Lopez

6. Jak se jmenuje bratr Marka Ebena?
a) David
b) Tomáš
c) Vincent

7. Má Paris Hilton sourozence?
a) Ne
b) Ano, 3
c) Ano, 1

8. Nejlepší kamarád Barta Simpsona je…?
a) Líza
b) Millhouse
c) Vočko

9. J.Lennon měl vztah s …?
a) Yoko Ono
b) Yoko Lano
c) Avril Lavigne

10. S kým založil r.1987 Daniel Landa kapelu Orlík?
a) s Romanem Krestou
b) Davidem Matáskem
c) Petrem Kročejem

Vyhodnocení:

1.A, 2.C, 3.C, 4.B, 5.A, 6.A, 7.B, 8.B, 9.A, 10.B


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama